Joss Whedon om Robert Downey Jr.


20130430-003523.jpg

Joss Whedon har vägt in på spekulationer om huruvida Robert Downey Jr kommer att hänga upp hans metallmask efter Iron Man 3. Det har varit en vikt av diskussioner om hur länge RDJ kommer att stanna i rollen som Iron Man.

Whedon talade till Desde Hollywood (via ComingSoon.net), om Downey Jr: s möjliga avslut:

”Jag är inte killen som har att oroa sig för honom som ersätts. Han är Iron Man på denna punkt. När jag hörde att han kastades jag visste att något hade just förändrats, och jag brukar inte vet sånt. Jag var som ”Nu är vi i en ny fas.” Det sätt han förkroppsligar det … Jag älskar att jobba med honom. Han är så perfekt för det, Shane fångar den så perfekt i den här filmen.

”Jag vill att han ska spela den för alltid. Det fantastiska är att han har en flygande metall kostym. Så det är inte som de Charles Bronson eller Roger Moore filmer där du är som” Dude, du kan knappt stå. Han har lite kamp i honom. Samtidigt, om Robert beslutar att hänga upp den, han har en rätt bra ursäkt. ”

Och då han blev tillfrågad om en film om ett dream team av superhjältar bör vara orolig för det förestående hotet av Thanos (den stora stygga figuren skymtades under The Avengers eftertexter), sade Whedon:

”Tja, är Thanos mer kraftfull än The Avengers. Han är så kraftfull, han har inte någon du kan bara lunkar ut och slå honom.

”The Avengers är mycket kraftfull, men dem är inte särskilt stabil. Så det kommer definitivt att finnas vissa människor som kommer att skaka dem upp till uppföljaren. ”

The Avengers 2 är inställd att öppna den 1 maj 2015. Oavsett om vi får vänta ett Avengers 3 för att se en full-on Thanos showdown återstår att se …

Källa

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Artikel, Inlägg, Mackans inlägg och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.