Awakenings (1990)


Awakenings Titel:  Awakenings

År: 1990

Genre: Biografi, Drama

Längd: 121 min

Regissör: Penny Marshall

Skådespelare:  Robert De Niro, Robin Williams, Julie Kavner

imdb_46x22 7,8/10 

Året är 1969. Doktor Malcolm Sayer är en engagerad läkare på ett sjukhus i Bronx i New York. Efter att ha arbetat med katatoniska patienter som överlevt den epidemiska sömnsjukan vilken härjade 1917-1928, upptäcker han att vissa stimuli gör att det går att delvis uppnå kontakt med patienterna. Sayer och hans personal kämpar för att försöka få patienterna att vakna upp ur sin katatoni.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Betyg 3 av 5, Biografi, Drama, Filmens betyg, Filmer, Filmer 1990, Filmrecensioner, Genre, Mackan's Recensioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.