Ethan Hunt återvänder i Mission: Impossible 5


mission-impossible-5

Tom Cruise är inställd genomlida nya dödsföraktande stunts efter officiellt undertecknande på att återvända som Ethan Hunt i Mission: Impossible 5.

Deadline rapporterar att Cruise har undertecknat ett avtal för att Star och producerar i nästa delbetalning av Hi-oktanig franchisen, med en regissör som skall tillkännages i sinom tid.

Word är att Cruise Jack Reacher kollaboratör Christopher McQuarrie är i Paramounts hårkorset till rodret den femte filmen, men inget officiellt uttalande har gjorts ännu.

Den sista filmen bländade publiken med några av seriens mest svindlande stunts hittills, och Cruise och co. kommer att behöva gå några att toppa Burj Khalifa sekvensen för ett  rent skådespel.

Ändå är vi säkra på att gamla våghalsiga kommer att njuta själv försöka. Och med den sista filmen drar in nästan $ 700 m över hela världen, det finns gott om incitament för honom att få det rätt …

Källa

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Artikel, Inlägg, Mackans inlägg och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.