Star Wars Episode VII börjar spelas in 2014


starwarsDisney har länge haft en 2015 release datum i åtanke för Star Wars: Episode VII, och att döma av producenten Bryan Burks senaste kommentar verkar det som att studion är på väg att uppfylla detta mål.

Vi har hört lite från insidan av Star Wars lägret hittills, men Burk har brutit leden för att ge en uppdatering om produktion, avslöjar att en 2014 start-datum är på korten.

”Vi utvecklas på ett schema för att förhoppningsvis börja nästa år, eller i början av nästa år”, säger Burk, ”och platsen är fortfarande slags flyter runt i luften, allt beroende på manus och en hel massa andra frågor . ”

”Som jag just sagt, allt är typ av en lättflytande sak, och när vi känner historien nivån på detta manus och allt är verkligen komma samman och scheman arbetar alla och delar linje upp, vi prowl framåt, och Star Wars kommer inte vara annorlunda. ”

Vi kanske inte överbelastas med officiella nyheter från Episode VII, men det verkligen låter som om hjulen är i rörelse. Och medan det finns fortfarande inga gjutning bekräftelser, detta är åtminstone en början …

Regisserad av JJ Abrams, Star Wars: Episod VII väntas anlända på biografer under 2015.

Källa

Relaterat:

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Artikel, Inlägg, Mackans inlägg och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.