The Wolverine (2013)


20130806-004438.jpg

Titel: The Wolverine

År: 2013

Genre: Action, Fantasy, Äventyr

Längd: 126 min

Regissör: James Mangold

Skådespelare: Hugh Jackman,  Tao Okamoto, Rila Fukushima

imdb_46x22 7,2/10

Efter händelserna i X-Men: The Last Stand reser Logan till Japan. Han möter även en bekant person från sitt förflutna.

WOLVERINE ÄR TILLBAKA

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Action, Alla Inlägg, Äventyr, Filmer, Filmer 2013, Filmrecensioner, Genre, Mackan's Recensioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.