Gotham utökar första säsongen


gotham-full-season-109248

Gotham (2014-) har fått fler avsnitt av Fox. Tidigare var det sexton avsnitt som var begärt och nu är serien uppe i 22 avsnitt. Så det blir möjlighet kanske att se fler av Batmans fiender och rykten har sagt att Harley Quinn ska dyka upp snart.

Så här sade FOX CEO Dana Walden och Gary Newman;

Bruno Heller and Danny Cannon have created an incredibly rich world, with characters that draw you in and a cast that brings to life these heroes and villains in a way we’ve never seen before. We are so excited to see where Bruno, Danny and the entire Gotham team take this story over the course of this season, and so thankful to all the fans who have embraced it this fall.

Ikväll sänds fjärde avsnittet Arkham på Fox.

Källa

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Artikel, Inlägg, Mackans inlägg, Nyheter, TV-Serie och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.