Best Friend Forever – Teaser trailer


hämta

Best Friends Forever har kommit in på anrik Austin Film Festival – manusförfattarnas filmfestival i USA! 

Filmen är en 15 minuter lång ”feel-bad comedy” om en man som har låst in en annan man i källaren för att ha ska kunna ha en bästis.

Henrik Sundgren har regisserat ett hundratal reklamfilmer för Volvo, Peugeot, Sprite, Tele2 och andra internationella företag. Flera av filmerna har prisbelönats. Dessutom har han gjort ett större kortfilmsprojekt för Audi tillsammans med Justin Timberlake.

Henrik var fram till helt nyligen partner i regikollektivet Acne, där han var med om att starta en filial i Los Angeles. Han har även gått igenom två års filmutbildning vid American Film Institute i Los Angeles.

Austin Film Festival går av stapeln mellan 23-30 oktober och är en filmfestival med inriktning på manus och manusförfattare.

Läs mer här om filmfestivalen.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Artikel, Inlägg, Mackans inlägg, Trailers och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.