Beck återvänder i januari 2015


Goda nyheter om du tycker att Martin Beck och Gunvald Larsson ska återvända till rutan och fortsätta vara Sveriges största kriminalserie. Det är även bekräftat att åtta nya filmer är producerad och kommer att sändas. Den första som sänds 1 januari 2015: ”Rum 302” sänds på TV4 ett år efter. Den andra filmen ”Familjen” kommer den 10 januari. Två efterföljande kommer att visas i mars. Dessa finns på C More i cirka 2 månader innan de släpps på DVD/BLU-RAY.

Efter ”Rum 302” och ”Familjen” (premiär i januari) väntar filmerna ”Invasionen” och ”Sjukhusmorden”. De två senare regisseras av Stephan Apelgren. Under våren spelar man in ytterligare fyra filmer, två i regi av Mårten Klingberg innan Jörgen Bergmark gör de två sista.

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Artikel, Inlägg, Mackans inlägg, Nyheter, Svensk film och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.