De fem legenderna (2012)


Rise_of_the_Guardians_poster

Titel: Rise of the Guardians

År: 2012

Genre:  Animerat, Familj, Äventyr

Längd: 97 min

Regissör: Peter Ramsey

Skådespelare:   Hugh Jackman, Alec Baldwin, Isla Fisher

imdb_46x22 7.3/10

VÄRLDENS 5 MEST osannolika hjältar – Jack Frost, North (även känd som Jultomten), Bunnymund (Påskharen), Tooth (Tandfen) och Sandy (the Sandman) – blir tvungna att slå sig ihop för att hindra en uråldrig ond ande kallad Pitch (the Boogeyman) från att störta jorden ner i ett evigt mörker.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Animerat, Äventyr, Familj, Filmens betyg, Filmer, Filmer 2012, Genre och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.