Ensam hemma (1990)


MV5BMTUzMzg4MTg2M15BMl5BanBnXkFtZTYwNDM4OTk4._V1._SY317_CR6,0,214,317_

Titel: Home Alone

År: 1990

Genre: Komedi | Äventyr

Längd: 103 min

Regissör: Chris Columbus

Skådespelare: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern

imdb_46x227.3/10 

8-årige Kevin McCallister (Macaulay Culkin) blir kvarglömd hemma när hans stora familj åker på semester till Frankrike över jul. Under tiden de är borta kommer två klumpiga inbrottstjuvar, Marv och Harry. Kevin får själv försöka se till så att deras inbrottsförsök misslyckas – Kevin är nämligen svår att lura.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Filmer, Filmer 1990, Genre, Inlägg, Julfilmer, Mackans inlägg och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.