Beck – Mannen med ikonerna (1997)


Beck-Mannen med ikonerna (1997)

Titel: Beck – Mannen med ikonerna

År: 1997

Genre: Thriller, Svensk, Kriminalare

Längd:  91 min

Regissör: Pelle Seth

Skådespelare: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Stina Rautelin

imdb_46x225.6/10

En kvinna med rysk bakgrund, Nadya Vasileva, hittas styckad i Långsjön. Från början verkar fallet svårlöst, men efter hand börjar uppgifter göra gällande att ryska underrättelsetjänsten ligger bakom, och fallet tas över av säkerhetspolisen. Då kommer andra omständigheter in i bilden, som medför att Beck beslutar sig för att fortsätta sin utredning, medveten om att hans jobb riskerar stå på spel, allt för att rätt man ska ställas till svars för mordet.

Mackans Film-recension saknas, vänligen maila oss så lägger vi till titeln till önskelista

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Filmens betyg, Filmer, Filmer 1997, Genre, Kriminalare, Svensk film, Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.