Beck – Monstret (1998)


Beck-Vita nätter (1997)

Titel: Beck- Monstret

År: 1998

Genre: Thriller, Svensk, Kriminalare

Längd:  84 min

Regissör: Kjell Sundvall

Skådespelare: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Stina Rautelin

imdb_46x226.0/10

En polisstation i Stockholm blir bombhotad och vid en undersökning av stationen hittas en resväska där bomben kan vara gömd. Man bestämmer sig för att skjuta sönder bomben. När man sedan undersöker portföljen visar det sig att det låg ett spädbarn i portföljen. Chockad av grymheten försöker polisen tysta händelsen, men snart ser förövaren till att media per e-post får reda på vad som har hänt.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Filmens betyg, Filmer, Filmer 1998, Genre, Kriminalare, Svensk film, Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.