Beck – The Money Man (1998)


Beck- The Money  Man(1998)

Titel: Beck – The Money Man

År: 1998

Genre: Thriller, Svensk, Kriminalare

Längd:  87 min

Regissör: Harald Hamrell

Skådespelare: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Stina Rautelin

imdb_46x226.4/10

En homosexuell polis dubbelliv är betalt och ombestörjt av Becks ärkefiende, Gavling, en höjdare i Stockholms undre värld. I gengäld har den homosexuelle polisen i åratal försett honom med hemlig information från rikspolisens arkiv. När polisassistenten försöker göra sig fri från Gavlings grepp, hittar man plötsligt honom död i en park. Hans död blir startskottet för den sista duellen mellan Beck och Gavling. En duell där ingenting är heligt och det bara finns en vinnare.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Filmens betyg, Filmer, Filmer 1998, Genre, Kriminalare, Svensk film, Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.