Beck – Spår i Mörker (1998)


Beck- Spår i Mörker (1998)

Titel: Beck- Spår i Mörker

År: 1998

Genre: Thriller, Svensk, Kriminalare

Längd:  85 min

Regissör: Morten Arnfred

Skådespelare: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Stina Rautelin

imdb_46x226.0/10

Bestialiska mord begås på slumpvis utvalda passagerare i Stockholms tunnelbana. Martin Beck är tillsammans med sin kollega Lena Klingström på väg på fjällsemester, men blir mot sin vilja inkopplad i fallet. Med ett massivt tryck från såväl allmänheten, som massmedia och överordnade inom polisen får Beck och hans grupp till slut en inblick i en fasansfull verklighet som man inte trodde existerade.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Filmens betyg, Filmer, Filmer 1998, Genre, Kriminalare, Svensk film, Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.