Beck – Levande begravd (2009)


Beck - Levande begravd (2009)

Titel: Beck- Levande begravd

År: 2009

Genre: Thriller, Svensk, Kriminalare

Längd:  90 min

Regissör: Harald Hamrell

Skådespelare: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Stina Rautelin

imdb_46x226.3/10

I en lekpark mitt i storstadsidyllen hittas en nedgrävd trälåda innehållande Annika Runfelt, en känd och respekterad åklagare. Beck & co misstänker först en grovt kriminell MC-ledare, Matte Larsson, för dådet, men man får snabbt omvärdera fallet när MC-ledaren hittas mördad i en liknande trälåda. Ganska snart upptäcks ytterligare ett antal trälådor och polisen inser att man är inne i en katt- och råttalek med en galen seriemördare. Polisutredningen visar efterhand att det finns ett svagt samband mellan mordoffren i form av en nio år gammal händelse, men vad Martin Beck inte anar, är att även hans eget liv står på spel, då mördaren har utsett honom till nästa offer..

Mackans Film-recension saknas, vänligen maila oss så lägger vi till titeln till önskelista

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Filmer och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.