Beck – Mannen utan ansikte (2001)


Beck-Mannen utan ansikte (2001)

Titel: Beck- Mannen utan ansikte

År: 2001

Genre: Thriller, Svensk, Kriminalare

Längd:  90 min

Regissör: Harald Hamrell

Skådespelare: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Stina Ekland

imdb_46x226.1/10

Jörgen Beckman går ut på en kvällspromenad med hunden och blir brutalt knivhuggen. Gunvald Larsson anländer till brottsplatsen och konstaterar att Beckman inte bara berövats livet utan också fått huden avskalad från ansiktet. Den chockade hustrun beskriver deras äktenskap som lyckligt, men nämner att en utlänning knackade på deras dörr dagen före mordet. Samtidigt avslöjar offrets elektroniska dagbok en förbindelse med en svensk kvinna gift med en pakistanier.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Filmens betyg, Filmer, Filmer 2001, Genre, Kriminalare, Svensk film, Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.