The Fantastic Four (2015): Poster & Trailer


Fox har visat oss nästan ingenting från deras Fantastic Four reboot – även om det är i augusti – men det har äntligen förändrats med lanseringen av denna nya trailern. Regisserad av Chronicle’s Josh Trank ( som beskrev sin nya film som ” hård sci – fi ” ) , skådespelare som Miles Teller som Reed Richards / Mr Fantastic , Kate Mara som Sue Storm / The Invisible Woman , Michael B Jordan som Johnny Storm / Human Torch, och Jamie Bell som Ben Grimm / The Thing.


Fantastic 4

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Artikel, Filmer 2015, Inlägg, Mackans inlägg, Nyheter, Trailers och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.