Kung för en dag


Järntronen_Lennart

I samband med releasen av säsong 4 av Game of Thrones har Warner Bros. Nordics anordnat en nordisk tävling där en person haft chansen att vinna den eftertraktade tronen från serien i full storlek för en hel dag var man vill, något som aldrig möjliggjorts tidigare. Fans har tidigare endast kunna sitta i tronen för en kort stund, för att exempelvis ta en bild, på olika events och utställningar. 

Vinnaren blev stockholmaren Lennart Magnusson, It-tekniker på Stockholms Universitet, som valde att placeras Järntronen vid universitetsbiblioteket på arbetsplatsen. Dagen till ära hade han och en kollega även hyrt en passande klädsel.

– Det här är en ”once in a lifetime experience” så därför ville jag klä mig passande och hyrde de här kläderna dagen till ära, säger Lennart Magnusson.

Lennart är ett jättestort Game of Thrones-fan. Förutom att han har sett alla avsnitt av serien flera gånger spelar han även Game of Thrones-brädspelet med en spelklubb.

– Jag började läsa böckerna för sex år sedan och har sedan dess blivit ett allt större fan. Jag har sett alla serier och spelar även brädspelet tillsammans med en spelklubb som består av kollegor från Universitetet. Vi ska spela brädspelet ikväll så det här är en perfekt uppladdning, säger Lennart Magnusson.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Artikel, Inlägg, Mackans inlägg, Nyheter, TV-Serie och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.