Fyra avsnitt av Game of Thrones S05 är läckta


thrones

”Tråkigt nog verkar det läckt fyra episoder av den kommande säsongen av Game of Thrones kom från inom en grupp som godkänts av HBO att ta emot dem. Vi är aktivt bedöma hur detta brott inträffat”, berättade en talesman.

HBO: s efterlängtade femte säsongen av Game of Thrones är att få en tidig-och illegal- premiär och fansen lär bli tokiga.

De första fyra episoder av serien började göra sin väg runt på Internet lördag kväll efter att ha laddat upp till flera Torrent platser, en dag före den officiella söndag premiären.

De läckor kommer bara en vecka efter Greg Spence, Game of Thrones ”efterproduktion producent, förklarade om sannolikheten för att någon uppladdning läckt film till Internet. Showen föll också offer för en läcka tillbaka i januari när en mobiltelefon fångat en trailer- premiär.

Showen är inte främmande för piratkopiering. I själva verket är det mest populära illegalt nedladdade serien i världen.

De fyra bekräftade läckor tycks härröra från en screener skickas till granskare inför showen lansering. Det finns fyra episoder på kontrollanten. De läckta episoder är i 480p, vilket motsvarar kvaliteten på standard-TV, och en digital vattenstämpel är suddig. Showen visas normalt i 720p eller 1080p via HBO.

Game of Thrones fans som vill vänta på varje söndagens episod kan ha svårt att hålla sig borta från spoilers efter läckan.

Googles anti-spoiler-teknik kan inte komma hit snart nog.

En representant HBO var otillgänglig kommentera läckorna sent lördag kväll.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Artikel, Inlägg, Mackans inlägg, Nyheter. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Fyra avsnitt av Game of Thrones S05 är läckta

 1. Cecilia skriver:

  Egentligen är det ju lite lustigt att man pratar om läckor när det finns böcker med lika mycket om inte mer information om vad som ska hända härnäst i serien 🙂 Däremot kan jag inte förstå varför någon skulle vilja se serien i så dålig kvalitet som du nämner här. Med vattenstämpel!? Så ovärt…

  Gilla

  • Mackan skriver:

   Fjärde avsnittet sänds ju nu på söndag. Så det är inte så långe kvar innan det är dags för de som har även sett i förväg. Däremot är ett avsnitt per vecka något spec. med dessa serier.
   Dessutom gäller ju att hitta bra kvalité på avsnitten om man vill se i förväg,

   Gilla

   • Cecilia skriver:

    Jag skulle ju sluka alla avsnitt DIREKT om det erbjöds i bra kvalitet, samtidigt finns det ju en charm med att staka sig fram, vecka för vecka, i någon slags kollektiv hymn…

    Gilla

 2. Voldo skriver:

  Jag såg avsnitten i en helt okej kvalitet. Gäller att hitta rätt streamkälla. 😉

  Gilla

Kommentarsfältet är stängt.