Terminator: Genisys (2015)


Terminator Genisys

Titel: Terminator: Genisys

År: 2015

Genre: Action, Äventyr, Sci-Fi

Längd: -.- min

Regissör:  Alan Taylor

Skådespelare:   Jason Clarke, J.K. Simmons, J.K Simmons

imdb_46x22-.-/10

När John Connor, ledare för mänsklighetens motståndsrörelse, skickar Kyle Reese bakåt i tiden till 1984 för att skydda Sarah Connor och säkra framtiden, leder en rad oförutsedda händelser till att tidslinjen bryts upp. Plötsligt befinner sig Reese i en ny och främmande version av det förflutna, där han finner osannolika allierade, däribland ”The Guiardian”, farliga nya fiender och ett oväntat nytt uppdrag: att återställa framtiden.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Filmer och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.