Beck – Enslingen (2002)


Enslingen

Titel: Beck- Enslingen

År: 2002

Genre: Thriller, Svensk, Kriminalare

Längd:  90 min

Regissör: Kjell Sundvall

Skådespelare: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Malin Birgersson

imdb_46x225.9/10

Ett lik av en ung naken thailändska hittas vid Beckholmen i Stockholm. Samtidigt hittas en ensam äldre man mördad i en ensligt belägen stuga. Kvinnans obduktionsrapport visar skador efter våldsamt sex och tecken på sperma, hud- och fiberavskrap under naglarna, att hon blev slagen med ett trubbigt föremål mot bakhuvudet, krosskador på kraniet, ålder runt 25 år, legat i vattnet mellan 10 till 14 dagar och hon hade ingen alkohol eller spår av droger i kroppen. Gunvald Larsson får utreda vem kvinnan var medan Alice följer upp spåren från den mördade mannens bostad, och det visar sig snart finnas ett samband mellan de båda.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Filmens betyg, Filmer, Filmer 2002, Genre, Kriminalare, Svensk film, Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.