Beck – Okänd avsändare (2002)


okänd avsändare

Titel: Beck- Okänd avsändare

År: 2002

Genre: Thriller, Svensk, Kriminalare

Längd:  90 min

Regissör: Harald Hamrell

Skådespelare: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Malin Birgersson

imdb_46x225.9/10

En revisor, Nils Adrup, hittas skjuten på korttidsparkeringen vid Arlanda flygplats. Mannen har varken biljett eller bagage, men Martin Beck upptäcker snart att den mördade hade bokat en enkel biljett till Malaysia. Hans konton var fullständigt tömda, det verkar som om han tänkte lämna landet för gott. Samtidigt med undersökningen arbetar en journalist för högtryck på att avslöja en svindel med atomsopor och EU-bidrag. En sammansvärjning som sträcker sig långt utanför landets gränser.

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Filmer, Filmer 2002, Genre, Kriminalare, Svensk film, Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.