Beck – Annonsmannen (2002)


beck_annonsmannen

Titel: Beck – Annonsmannen

År: 2002

Genre: Thriller, Svensk, Kriminalare

Längd:  88 min

Regissör: Daniel Lind Lagerlöf

Skådespelare: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Malin Birgersson

imdb_46x226,1/10

En kvinna blir brutalt våldtagen under en cykeltur i skogen. Hon sliter sig loss och under flykten lyckas hon sätta på sin mobiltelefon och få kontakt med sin man innan hennes röst försvinner. Mannen ringer desperat till polisen. Beck och hans män hittar ett kvinnolik i skogen. I samband med brottsutredningen dyker ett mobiltelefonnummer upp. Ett nummer som verkar komma från en annons…

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Filmens betyg, Filmer, Filmer 2002, Genre, Kriminalare, Svensk film, Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.