Beck – Pojken i glaskulan (2002)


beck_pojken_i_glaskulan

Titel: Beck – Pojken i glaskulan

År: 2002

Genre: Thriller, Svensk, Kriminalare

Längd:  88 min

Regissör: Daniel Lind Lagerlöf

Skådespelare: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Malin Birgersson

imdb_46x225,9/10

En kvinna hittas ihjälslagen i sitt hem. I huset återfinns hennes autistiske son, med mordvapnet i handen, men det dröjer inte länge förrän Martin Beck och hans kollegor misstänker att det är någonting som inte stämmer.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Filmer, Filmer 2002 och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.