Beck – Sista vittnet (2003)


beck_sista_vittnet

Titel: Beck- Sista vittnet

År: 2003

Genre: Thriller, Svensk, Kriminalare

Längd:  105 min

Regissör: Harald Hamrell

Skådespelare: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Malin Birgersson

imdb_46x226,1/10

Prostituerade flickor från Lettland hittas mördade runt om Stockholm. Beck börjar utreda fallet och Gunvald infiltrerar porrbranschen där det visar sig att flickorna inte kom hit för att jobba som prostituerade. Spåren leder Martin Beck mot ett läkemedelsföretag som inte verka sky några medel för att få fram sina produkter.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Filmer, Filmer 2003, Genre, Kriminalare, Svensk film, Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.