Agent 007 ser rött (1963)


From russia with Love

Titel: From Russia with Love

År: 1963

Genre: Action, Äventyr, Thriller

Längd: 115 min

Regissör: Terrence Young

Skådespelare: Sean Connery, Robert Shaw, Lotte Lenya

Ted (2012) on IMDb7.5/10

SPECTRE försöker lura Secret Service och Bond i en fälla: Tatiana Romanova, som arbetar på ryska konsulatet i Istanbul, meddelar britterna att hon vill hoppa av till väst och ta med sig ryssarnas chiffermaskin Lektor.

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Action, Äventyr, Filmer, Filmer 1963, Genre, Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.