Livet från den ljusa sidan (1997)


livet_fran_den_ljusa_sidan

Titel: As good as it gets

År: 1997

Genre:  Komedi, Drama, Romantik

Längd: 139 min

Regissör: James L. Brooks

Skådespelare: Jack Nicholson, Helen Hunt, Greg Kinnear

imdb_46x22 7.8/10

Melvin Udall är en gnällig, fördomsfull och neurotisk författare som bor granne med den homosexuella konstnären Simon. Melvin lider av tvångstankar och klarar inte av förändringar, som när servitrisen Carol på hans stamställe, den enda servitris som kan stå ut med hans egenheter, slutar. När dessutom Simon blir misshandlad och Melvin måste ta hand om sin grannes hund blir han tvungen att ta itu med sitt liv.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Drama, Filmens betyg, Filmer, Filmer 1997, Genre, Komedi, Romantik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.