Pistvakt – filmen (2005)


Pistvakt

Titel: Pistvakt

År: 2005

Genre: Komedi, Drama, Familj

Längd: 91 min

Regissör: Stephan Apelgren

Skådespelare: Lennart Jähkel, Jacob Nordenson, Tomas Norström

imdb_46x22 5,2/10

Allt ser till en början ut att bli en helt vanligt, händelselös vecka i Svartlien, men efter en tragisk händelse faller allt samman i den lilla orten. Vad är sanning och vad är lögn. Frågan är om det ens är värt att leva. Då inträffar något som väcker hoppet och framtidstron till liv igen… 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Drama, Filmens betyg, Filmer, Filmer 2005, Genre och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.