Nerve (2016)


Nerve

Titel: Nerve

År: 2016

Genre:  Kriminalare, Mystery, Äventyr

Längd: 96 min

Regissör:  Henry Joost & Ariel Schulman

Skådespelare:   Emma Roberts, Dave Franco, Emily Meade

img_0361-17.1/10

När gymnasietjejen Vee får frågan av spelet Nerve – ”Are you a watcher or a player?”, bestämmer hon sig för att gå med i vad som verkar vara en harmlös onlineversion av sanning eller konsekvens, minus sanningsdelen. Men efter att hon träffar spelaren Ian eskalerar spelet till farliga nivåer som endast de anonyma ”tittarna” kan kontrollera.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Äventyr, Filmens betyg, Filmer, Genre, Kriminalare, Mackan's Recensioner, Mystery. Bokmärk permalänken.