Don’t Breathe (2016)


dont breathe.jpg


Titel: 
Don’t Breathe

År: 2016

Genre:  Skräck, Thriller

Längd: 98 min

Regissör:   Fede Alvarez

Skådespelare: Stephen Lang, Jane Levy, Dylan Minnette

img_0361-17,6/10

För att slippa tristessen, och kanske en dag kunna komma bort från sin hemstad, har de tre vännerna Rocky, Alex och Money begått en rad välplanerade inbrott. När de hör talas om att en blind man bor ensam i ett ödsligt bostadsområde och har en förmögenhet undangömd i sitt hem, bestämmer de sig för att genomföra sin största och sista kupp. Men deras plan går skrämmande fel när de inser att deras måltavla inte var så harmlös som de trott.

Från Fede Alvarez (Evil Dead) kommer årets överraskningsskräckis.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Filmer, Filmer 2016, Genre, Skräck. Bokmärk permalänken.