Designated Survivor (2016-)


mv5bmty5nzyzodu4n15bml5banbnxkftztgwnza1mjuwmdi-_v1_

Titel:  Designated Survivor

År: 2016-

Genre: Drama, Thriller

Antal säsonger: 1 |

Längd: 50 min / Avsnitt

Skapare:  David Guggenheim

Skådespelare:  Kiefer Sutherland, Natascha McElhone, Adan Canto

 imdb_46x228.4/10


On the night of the State of the Union, an explosion claims the lives of the President and all members of the Cabinet except for Secretary of Housing and Urban Development Tom Kirkman, who had been named the designated survivor. Kirkman is immediately sworn in as President, unaware that the attack is just the beginning of what is to come. (SVENSK TEXT kommer inom kort)

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Action, Alla Inlägg, Drama, Filmens betyg, Genre, Mackan's Recensioner, Mystery, Thriller, TV-Serie, TV-Serie Recenserad och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.