Harry Potter och Dödsrelikerna Del II (2011)


harrpotter8

Titel: Harry Potter and Deathly Hallows Part Two

År: 2011

Genre: Fantasy, Äventyr, Drama

Längd: 130 min

Regissör: David Yates

Skådespelare:
Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint

Harry Potter och De vises sten (2001) on IMDb8.1/10

Voldemort har infiltrerat och tagit makten över trolldomsministeriet, och Harry, Ron och Hermione tvingas gå igenom ett stort antal prövningar i försök att slutföra uppdraget som Harry fått av Albus Dumbledore, innan den slutgiltiga striden är vunnen.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Filmens betyg, Filmer, Filmer 2011. Bokmärk permalänken.