Star Wars: Episode III – Mörkrets Hämnd (2005)


sW.jpg

Titel:  Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith

År: 2005

Genre: Action, Äventyr, Fantasy

Längd: 140 min

Regissör: George Lucas

Skådespelare: Ewan McGregor, Liam Neeson, Natalie Portman

imdb_46x227.6/10

Klonkriget rasar i galaxen. Republiken kämpar mot greve Dooku och hans arméer av stridsrobotar, då en flotta under ledning av general Grievous stormar republikens huvudplanet Coruscant och kidnappar överkansler Palpatine. Jediriddarna Anakin Skywalker och Obi-Wan Kenobi sänds till striden för att undsätta den kidnappade kanslern. Jakten efter Palpatine leder till en slutgiltig strid med Dooku, vilket slutar med att Anakin besegrar och dödar honom. På vägen från skeppet blir de fångade och förda till Grievous. Lyckligtvis lyckas de att sätta fienden ur spel, men Grievous flyr undan skeppet, som störtar ner mot planeten.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Action, Alla Inlägg, Äventyr, Betyg 2 av 5, Bloggens Recensioner, Fantasy, Filmens betyg, Filmer, Filmer 2002, Filmrecensioner, Genre, Mackan's Recensioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.