En lysande jul (2006)


jul.jpg 

 Titel:  Deck the Halls

År: 2006

Genre:  Komedi | Familj

Längd:  133 min

Regissör:   John Whitesell

Skådespelare: Matthew Broderick, Danny DeVito, Kristin Chenoweth

imdb_46x22 4,9/10

 

Steven har i alla år lyst upp tillvaron i juletid för grannarna genom sina överdådiga juldekorationer. Men i år får han konkurrens av den nyinflyttade Buddy Hall och det blir en giganternas kamp när de båda mäter sina krafter – i watt och kreativitet.

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Familj, Filmbloggar, Filmens betyg, Filmer, Filmer 2006, Genre, Julfilmer, Komedi, Mackan's Recensioner. Bokmärk permalänken.