Fullt hus igen (2005)


fullt-hus-igen

Titel:  Cheaper by the Dozen 2

År: 2005

Genre: Komedi | Familj | Äventyr

Längd: 90 min

Regissör: Adam Shankman

Skådespelare:  Steve Martin, Bonnie Hunt, Hilary Duff

img_0361-15,4/10 

Återigen får vi följa med familjen Baker. Den här gången åker de på semester. Vilket inte går helt smärtfritt när man är två föräldrar och har tolv barn, där äldsta dottern är gravid. Inte blir det bättre av att den gamla ärkefienden bor tvärs över sjön och stoltserar med åtta närmast perfekta och väluppfostrade barn.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Äventyr, Bloggens Recensioner, Familj, Filmens betyg, Filmer, Filmer 2005, Genre, Mackan's Recensioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.