Miraklet i New York (1994)


 

mirakel

Titel:  Miracle on 34th Street

År: 1994

Genre: Familj | Fantasy |

Längd: 114  min

Regissör:  Les Mayfield

Skådespelare:  Richard Attenborough, Elizabeth Perkins, Dylan McDermott

img_0361-16,4/10 

Varuhuset Coles tomte har uppträtt berusad och man måste snabbt hitta en ny tomte. En man som kallar sig för Kris Kringle dyker passande nog upp, han gör ett sådant bra jobb att han direkt blir anställd som tomte. Alla barn tror att han verkligen är jultomten, alla utom 6-åriga Susan Walker. När hon har Kris som barnvakt en kväll anförtror hon honom vad som är hennes högsta önskan. Kris frågar henne om hon skulle börja tro på tomten om hennes önskningar blev sanna, och hon säger att det skulle hon. Men det är fler som har svårt att tro på tomten…

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Bloggens Recensioner, Familj, Fantasy, Filmens betyg, Filmer, Filmer 1994, Genre, Julfilmer, Mackan's Recensioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.