Nu är det jul – igen (1994)


santa

Titel: The Santa Clause

År: 1994

Genre:  Drama|Familj| Komedi|

Längd: 97 min

Regissör:  John Pasquin

Skådespelare:   Tim Allen, Judge Reinhold, Wendy Crewson

img_0361-16,4/10 

Leksaksfabrikanten Scott Calvin är en frånskild pappa som inte har en bra kontakt med sin son Charlie. De ska fira jul tillsammans men den blir långt ifrån en succé. Charlie har tråkigt och önskar att han var hos mamma och hennes nye man istället. Men på julaftonsnatten så ramlar jultomten ner från Calvins tak och kan inte längre fullfölja sitt viktiga uppdrag. Calvin hittar ett visitkort i tomtens rock, som bönfaller honom att ta på tomtedräkten om tomten skulle råka illa ut. Calvin blir övertalad av Charlie att ta på sig dräkten för att fullgöra tomtens arbete på julnatten. Till slut för renarna dem till Nordpolen där det visar sig att den som tar på sig tomtedräkten måste också vara tomte för alltid.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Bloggens Recensioner, Drama, Familj, Filmens betyg, Filmer, Filmer 1994, Genre, Julfilmer, Komedi, Mackan's Recensioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.