Nu är det jul – igen 2 (2002)


santa-2 

Titel: The Santa Clause 2

År: 2002

Genre:  Familj |Fantasy | Komedi|

Längd: 134 min

Regissör:  Michael Lembeck

Skådespelare:   Tim Allen, Spencer Breslin, Elizabeth Mitchell

img_0361-15,6/10 

 Jultomtens son Charlie har hamnat på en lista över stygga barn och tomten måste åka för att tala med honom. Den vikarierande tomten ställer dock till det på Nordpolen så jultomten måste åka tillbaka dit. Jultomten är dessutom pressad att gifta sig före nästa julafton.

 

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Bloggens Recensioner, Familj, Fantasy, Filmens betyg, Filmer, Filmer 2002, Genre, Julfilmer, Komedi och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.