Seeking a Friend for the End of the World (2012)


seeking.jpg

Titel: Seeking a Friend for the End of the World

År: 2012

Genre:  Drama| Komedi| Äventyr

Längd: 101 min

Regissör:  Lorene Scafaria

Skådespelare:  Steve Carell, Keira Knightley, Melanie Lynskey

img_0361-16,7/10 

 

En asteroid närmar sig jorden och undergången är bara några veckor bort. Dodge (Steve Carell) har precis skiljt sig från sin fru och träffar av en slump grannen Penny (Keira Knightley), som inte hann med det sista flyget för att återförenas med sina föräldrar innan apokalypsen. När staden drabbas av upplopp tar de båda Pennys bil och ger sig ut på en roadtrip eftersom Dodges önskan att åter träffa sin barndomskärlek sammanfaller med Pennys hopp om att se sina föräldrar innan slutet.

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Äventyr, Bloggens Recensioner, Drama, Familj, Filmens betyg, Filmer, Filmer 2012, Genre, Indiependent Film, Mackan's Recensioner och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.