Fantasia (1940)


fantasia

Titel: Fantasia

År: 1940

Genre:  Animation | Familj | Komedi |

Längd: 125 min

Regissör:  James Algar &  Samuel Armstrong + 9

Skådespelare:  Leopold Stokowski, Deems Taylor, Corey Burton

img_0361-17,3/10

 Här får du möta dansande svampar och förtrollande älvor, Musse Pigg som trollkarlens lärling, marscherande kvastar, mörka demoner och alla andra oförglömliga episoder. Allt till tonerna av The Philadelphia Orchestra, under ledning av Leopold Stokowski. Upplev detta fantastiska ävertyr i Fantasin – Fantasia!

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Animerat, Bloggens Recensioner, Familj, Fantasy, Filmens betyg, Filmer, Filmer 1940, Genre, Komedi, Mackan's Recensioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.