Bambi (1942)


bambi

Titel:   Bambi

År: 1942

Genre:  Animation | Drama | Familj |

Längd: 69  min

Regissör:  James Algar &  Samuel Armstrong + 5

Skådespelare:   Hardie Albright, Stan Alexander, Bobette Audrey

img_03617,4/10 

 Alla djuren i skogen är ivriga att ta sig till gläntan, där något stort har ägt rum. En prins – en hjortkalv – har nämligen fötts. Djuren får en första blick av den nya prinsen innan de ger sig av för att lämna mamman och hennes son ifred. En ung kanin, Stampe, vänder sig om för att fråga vad prinsen ska heta. Mamman berättar att hon tänker kalla honom för Bambi.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Animerat, Bloggens Recensioner, Drama, Familj, Filmens betyg, Filmer, Filmer 1942, Genre och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.