The Bye Bye Man (2017)


The bye bye Man.jpg

Titel: The Bye Bye Man

År: 2017

Genre: Skräck | Thriller|

Längd: 96 min

Regissör:  Stan Title

Skådespelare:  Douglas Smith, Lucien Laviscount, Cressida Bonas

imdb_46x223,8/10

Tre vänner från college hittar sitt drömhus, ett stort gammalt hus på landet. Men deras glädje förbyts snart i fasa. Huset är hemsökt av en övernaturlig varelse – The Bye Bye Man. Varje gång de ser eller tänker hans namn händer fruktansvärda saker. Det finns bara ett sätt att undkomma hans förbannelse: tänk det inte, säg det inte…

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Filmens betyg, Filmer, Filmer 2017, Genre, Skräck, Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.