Margin Call (2011)


01E_MGC_DOM_1Sht.inddTitel:  Margin Call

År: 2011

Genre: Biografi | Drama | Thriller |

Längd: 107  min

Regissör: J.C. Chandor

Skådespelare: Zachary Quinto, Stanley Tucci, Kevin Spacey

imdb_46x227,1/10

Riskanalytikern Seth Bregman (Penn Badgley), hans mer rutinerade kollega Peter Sullivan (Zachary Quinto) och chefen för trading-avdelningen Will Emerson (Paul Bettany) ser på när en inhyrd firma avskedar flera av deras kollegor på börsmäklarfirman. Seth och Peters chef Eric Dale (Stanley Tucci)

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Biografi, Bloggens Recensioner, Drama, Filmens betyg, Filmer, Genre, Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.