Hell or High Water (2016)


hell-or-high-waterTitel: Hell or High Water

År:  2016

Genre: Action | Drama | Kriminalare |

Längd: 102 min

Regissör: David McKenzie

Skådespelare:  Dale Dickey, Ben Foster, Chris Pine

img_0263 7,7/10

Texasbröderna Toby och Tanner har valt att gå skilda vägar, men när banken hotar med utmätning av deras föräldrahem, återförenas de. Genom en våg av bankrån tar de tillbaka det de anser rättmätigt tillhör dem. Rättvisan verkar stå på deras sida ända tills en ovanligt enveten polis, Marcus, beslutar sig för att sätta dit dem tillsammans med sin partner, Alberto. Detta är Marcus sista uppdrag innan pension och han vill sluta på topp. Bröderna är endast ett rån från att rädda sitt hem och en oundviklig konfrontation närmar sig.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Action, Alla Inlägg, Bloggens Recensioner, Drama, Filmens betyg, Filmer, Genre, Kriminalare, Oscarsfilmer och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.