Hidden Figures (2016)


hidden figures.jpg

Titel: Hidden figures

År:  2016

Genre: Biografi | Drama | Historisk |

Längd: 127 min

Regissör: Theodore Melfi

Skådespelare:   Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe

img_0263 8,0/10

Katherine Johnson, Dorothy Vaughn och Mary Jackson var tre briljanta kvinnor som jobbade för NASA och var hjärnorna bakom en av historiens största projekt, John Glenns uppskjutning i rymden. Det var en fantastisk bedrift som återgav USA sitt självförtroende och inspirerade resten av världen. Trion krossade alla kön och rasbarriärer och blev en inspirationskälla för kommande generationer att drömma stort.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Biografi, Bloggens Recensioner, Drama, Filmer, Filmer 2016, Genre, Historisk, Oscarsfilmer och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.