Resident Evil: Apocalypse (2004)


2resident-evil

Titel: Resident Evil: Apocalypse

År:  2004

Genre: Action | Sci-Fi | Skräck |

Längd: 94 min

Regissör: Alexander Witt

Skådespelare:   Milla Jovovich, Sienna Guillory, Eric Mabius

img_02636,2/10

Strax efter händelserna i forskningsbasen ”The Hive” vaknar Alice (Milla Jovovich) upp i ett övergivet sjukhus ägt av Umbrella Corp i Raccoon City. Umbrellas forskare har öppnat The Hive igen för att ta reda på vad som hänt där och T-viruset och zombierna där inne har kommit upp till ytan. Alice måste nu med hjälp av S.T.A.R.S-medlemmen Jill Valentine och U.B.C.S-soldaten Carlos Olivera komma ut ur Raccoon City. Men samtidigt som de försöker med det måste de undgå den farligaste fienden av dem alla i Raccoon City, ”Nemesis”.

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Action, Alla Inlägg, Bloggens Recensioner, Filmer, Filmer 2002, Genre, Sci-Fi, Skräck och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.