Resident Evil: Afterlife (2010)


4resident evil.jpg

Titel: Resident Evil: Apocalypse

År:  2004

Genre: Action | Sci-Fi | Skräck |

Längd: 97 min

Regissör: Paul W.S Anderson

Skådespelare:   Milla Jovovich,  Ali Larter,  Wentworth Miller

img_02635,9/10

Alice fortsätter sitt sökande efter överlevande för att leda dem i säkerhet. Hennes kamp mot Umbrella når nya höjder, men Alice får oväntad hjälp av en gammal vän. En ny ledtråd som pekar mot en säker plats leder dem till Los Angeles, men när de kommer dit är staden full av odöda och Alice och hennes följe inser att de är på väg att gå rakt in i en fälla.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Action, Alla Inlägg, Bloggens Recensioner, Filmer, Filmer 2010, Genre, Sci-Fi, Skräck och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.