Kung Fu Panda 2 (2011)


kung-fu-panda-2

Titel: Kung Fu Panda 2

År: 2011

Genre: Animerat, Äventyr, Komedi

Längd: 90 min

Regissör: Jennifer Yuh Nelson

Skådespelare: Jack Black, Angelina Jolie, Jackie Chan

imdb_46x22 7.3/10

Pos drömmar har slagit in. Nu är han den legendariska Drakkrigaren, som beskyddar Fredens Dal tillsammans med de andra kung fu-hjältarna, De fruktade fem: Mästare Tigrinnan, Mästare Tranan, Mästare Syrsan, Mästare Viper och Mästare Apan. När en ny fiende dyker upp måste Po och De fruktade fem beskydda hela Kina och rädda Kung Fun.

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Animerat, Äventyr, Bloggens Recensioner, Filmens betyg, Filmer, Filmer 2011, Filmrecensioner, Genre, Komedi, Mackan's Recensioner och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.