The Young Pope (2016-)


the young pope.jpg

Titel: The Young Pope

År: 2016-

Genre: Drama

Antal säsonger: 1 |

Längd: 55 min / Avsnitt

Skapare: Paolo Sorrentino

Skådespelare: Jude Law, Diane Keaton, James Cromwell

imdb_46x22
8.5/10

När den unge och karismatiske amerikanen Lenny Belardo väljs till ny påve, under namnet Pius XIII, väcker det såväl hopp som oro i den katolska världen. Snart är maktintrigerna i Vatikanen i full blom, samtidigt som Lenny försöker förstå vem han egentligen är. Med Jude Law och Diane Keaton i två av huvudrollerna. För regin står Paolo Sorrentino som tilldelades en Oscar för ”Den stora skönheten”.

ANDRA SÄSONGEN ÄR UNDER PLANERING

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i 2016, Alla Inlägg, Bloggens Recensioner, Mini-Serie (TV), TV-Serie och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.