DuckTales First Look | DuckTales | Disney XD


scrooge.pngDisney X D har släppt den första titt på deras mycket efterlängtade omstart av ikoniska 80s tecknade serien DuckTales. Serien  landar på Disney X D Summer 2017, har den nya serien en stjärnhimmel av röster, ledd av David Tennant som favoriten, Joakim von Anka. Den första säsongen av alla nya Ducktales kommer att pågå under 21 stycken halvtimme episoder plus två långa speciella episoder på en timme.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Animerat, Filmer, Genre, Inlägg, Mackans inlägg, Nyheter. Bokmärk permalänken.